19 април, 2024

Всеизвестен факт е, че когато спите, сънувате. Ако въобще спите, разбира се, че има много за кодене. Сещате се, когато сънувате за някакви ключови думи или замъглени спомени, които се появяват пред очите ви, или някакъв силует на образи. Вместо да ходите на гледачки или други подобни, или да се лутате из сайтовете за сънища, направили сме за вас първия технологичен съновник.

А какво означават технологиите във вашите сънища? Ето какво!

КАБЕЛ

Ако прокарвате в съня си, ще съобщите някому добри новини. Повреден кабел е знак за изгубена връзка с приятел. Ако оголвате или прерязвате кабел, значи с някой близък ще си отправяте взаимни обвинения или ще си разменяте обидни думи.

 

МИШКА

Мишката на компютър в съня е предупреждение, че най-близ­ките ви може да ви предадат или изоставят, очаквайте удар от вътрешен човек, пазете се от приятелите си.

 

КОМПЮТЪР

Ако видите насън компютър, предстои ви много работа или пък моментно стъписване. Ако купувате компютър, ще започнете нов период в живота си, ще предприемете промени или пътувания. Ако работите в съня си с компютър, ще имате добри постижения и почтени доходи. Друг ако работи с компютър, ще си сътрудничите с добър партньор. Повреден компютър в съня е предупреждение за спънки или пречки в работата ви. Компютърните игри значат добри шансове, но пропилявате възможностите си.

 

ИНТЕРНЕТ

В съня обещава нови запознанства, интересни промени, разширяване на познанията и бизнеса, но всичко това ще бъде свързано с известни разходи на средства, време и усилия.

 

РОБОТ

Робот в съня предупреждава за опасно неразбирателство със съдружник или с интимния партньор.

 

ПРИНТЕР

Ако видите или използвате насън, бъдете дискретен и не обсъждайте проблемите си със съмнителни лица. Повреден принтер е знак за спънки в работата. Ако купувате нов принтер, ще имате скромна изява или печалба.

 

КЛАВИАТУРА

Клавиатура в съня обещава, че скоро ще получите приятни вести или ще ви гостува добър познат.

 

ДИСК

Ако видите в съня си диск, то това предсказва, че скоро започнатото ще бъде завършено. Ако сънувате CD с музика, ще останете глухи за отправените към вас критики или недоволства. Ако в съня ви става въпрос за компютърен диск – значи ще срещнете технически пречки в работата си.

 

Тагове: , , , , , , , ,