20 април, 2024

Създадена през 1999 г., Stanga1 e компания за софтуерни услуги и дигитална продукция, доверен партньор, който предоставя надеждно технологично обслужване и ефективно внедряване, разработка на продукти и решения за водещи компании и StartUp-и от цял свят.

Stanga1 е част от One1 Software Technologies, публична компания с повече от 6 300 експерти и годишен приход от над $878 млн.

Богатото портфолио на компанията съдържа мащабни дигитални кампании за световноизвестни компании, сред които Dubai Tourism, Emirates, United Nations, Staropramen, Président и редица други. Множеството инженерингови екипи работят по разнообразни проекти в сферата на CyberSecurity, телекомуникациите, дигиталната трансформация за лидери на глобалния пазар. Освен в България компанията има търговско присъствие и във Великобритания, Германия, Израел, Франция, Сърбия, САЩ и Канада. Част от бизнеса на компанията включва създаване на експертни екипи в различни технологични сфери.

От 2020 г. Stanga1 е сертифицирана по ISO9001 и ISO27001. Двата продукта – Walli – app, който събира на едно място красиви и уникални тапети, създадени от художници от цял свят, за мобилни телефони и таблети, с които по лесен начин може да персонализирате своето устройство и BearLock – приложението, което позволява на потребителите да защитят данните си с парола, скриване на снимки, имейли, текстови съобщения и защита на чувствителни професионални данни, се радват на огромен световен успех.

Разработката на инструмент за немския автомобилен концерн Volkswagen, който динамично изчислява данни, свързани с вредните емисии на CO2, отделяни от превозните средства на Volkswagen, се нарежда сред един от иновативните IT проекти на компанията през последната година.

В края на 2021 г. Stanga1 придобива Fintech компанията Infoleven. Двете компании работят като изпълнители на софтуерни проекти за клиенти. Stanga1 е 33-ата по големина IT компания по приходи, сочат данните на „Капитал“ от класацията K100.

„Вярваме в екипната работа, добрия дух, взаимното доверие, коректно отношение. Ценим креативността и поддържането на мотивация у служителите. Подкрепяме здравословния баланс между работа и личен живот. Успех за нас е да създаваме добавена стойност, споделя Филип Филибосян, директор бизнес развитие в Stanga1.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Shop manager