19 април, 2024

Nexo, една от водещите институции за управление на дигитални активи в света се присъединява като генерален спонсор към събитията Java2Days и CodeMonsters.

“За нас е чест, че Nexo е сред спонсорите на конференциите. Изключително събитие е да имаме водеща технологична компания – пионер на пазара на криптовалутите, и то създадена в България, редом до утвърдени глобални лидери в тех индустрията. Благодарим на екипа на Nexo. Тяхната подкрепа е ключова и дава възможност на общността от софтуерни разработчици и ИТ професионалисти да посетят събитието безплатно, да обменят идеи и да се учат от най-добрите в света”, заяви Ивелина Абаджиева, основател на събитията.

Java2Days е сред ТОП 3 конференции за Java разработчици в глобален мащаб. Последното виртуално издание на събитието привлече над 11 хиляди посетители от цял свят, като тази година се очаква техният брой да надхвърли 15 хиляди. Java2Days ежегодно събира известни лектори от водещи компании в областта като Oracle, Microsoft, IBM и др.

CodeMonsters e най-бързо развиващата се #FullStack платформа за общността от разработчици на софтуер и ИТ професионалисти. Събитието обхваща всички програмни езици, средства за разработка и технологии извън Java областта. Сред участниците в панелите са лектори от Amazon, Red Hat, Infosys, GitHub и т.н.

По традиция двете събития се провеждат заедно по едно и също време и формират един от най-големите технологични форуми, свързани с разработката на софтуер.

Включването на Nexo – утвърден световен лидер на пазара на криптовалутите, допринася изключително за развитието на технологичната общност. Експерти от компанията, които са на първа линия на иновациите, ще се включат, за да споделят своя опит с аудиторията и да покажат, че е възможно именно български екип да се нареди сред най-добрите в света.

Nexo е една от водещите институции за управление на дигитални активи в света. Мисията на компанията е да предостави пълен набор от финансови услуги с ползите от криптовалутите чрез първите по рода си Instant Crypto Credit Lines™, високодоходния спестовен продукт Earn, собствена борса за търгуване на дигитални активи и сигурност на най-високо ниво на своя Nexo Wallet. Nexo е обработила повече от $75+ милиарда за над 3,500,000 потребители в 200+ юрисдикции от своето основаване през 2018 г.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Shop manager