23 април, 2024

В официално съобщение Realme потвърди, че ще използва мобилния конгрес MWC 2022 в Барселона на 28 Февруари, за да представи най-бързата технология в света за зареждане на смартфони.  

Realmе е компания, която е съсредоточена върху разработка на иновативни технологии и разчита предимно на устройствата от средния и бюджетния клас. Въпреки това, Realme определено изглеждат, че имат какво да покажат на клиентите си.

Очаква се най-вероятно компанията да проведе демонстрации на технологията, която ще предложи на 28 Февруари. Първокласните Аndroid смартфони с тази функция са основани на системи със 120W зареждане. Въпреки, че все още не е официално потвърдено, Realme се очаква да покажат бързо захранване на мобилни устройства със 150W.

Новата функционалност, която компанията ще покаже ще е съвместима и със 160W зарядно на Oppo, което ще разшири обхвата на използване.

Realme представи системата си за зареждане UltraDart с мощност от 125W тази година, въпреки това все още няма устройство, което да използва технологията. Компанията заяви в прессъобщение, че смартфоните ще могат да получат 33% заряд за по-малко от три минути.

Технологиите за бързо зареждане са основна част от стратегията на Realme- “Go Premium”, която ще бъде подпомогната със 70% от инвестициите на компанията. Кога и къде ще се продават първите смартфони със 150W зареждане ще разберем след няколко дни.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Nikoleta Yanakieva Editor at DevStyleR International