25 април, 2024

Българска платформа за дигитализация на хотели и заведения ще представлява страната ни на изложението Експо 2020, което ще се проведе в Дубай. 

Уеб базираното приложение на TouchMenu има за цел да подпомогне туризма и хотелиерството, като позволява на всяко заведение да създаде дигитализирано меню, което да бъде достъпно за смарт устройствата.

Освен представителите на платформата, участие в събитието ще вземе и бившият министър на туризма – Николина Ангелкова.

Пламена Бобева

Клиентите на TouchMenu, чийто екип в момента се състои от 4 човека, са предимно в България. Пламена Бобева, директор бизнес развитие на платформата, сподели че TouchMenu има търговско представителство и в Кабо Верде.

Платформата е cloud базирана и всичко е онлайн, а сумата, която е инвестирана в нея е около 300 000 лв. Създателят на приложението и изпълнителен директор на TouchMenu Ltd. Тодор Бобев сподели:

Тодор Бобев

 

“Процесът на разработване значително се ускорява, а новите функции биват пуснати много по-бързо. Ние сме в постоянен контакт с нашите клиенти и затова нашата платформа постоянно се променя на базата на обратната връзка, която получаваме.”

Приложението е базирано на PHP, а освен това притежава и богат административен интерфейс. Целта му е да даде възможност на управителите да проследяват всичко през дигиталната платформа.

На събитието в Дубай платформата ще представи възможностите на българския софтуер пред гостите на международния бизнес форум.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Nikoleta Yanakieva Editor at DevStyleR International