24 април, 2024

Създаден, за да издържи на предизвикателствата на ежедневната работа, Philips 243S1 идва с всички подходящи функции и комбинира удобно потребителско преживяване, много добро качество на картината и издръжливост.

24-инчовият (23,8” / 60,5 см диагонал) IPS панел е с FHD резолюция. Опцията за USB-C свързване и вградената докинг станция позволяват изпълнение на всякакви задачи без затруднения. Наличието на множество варианти за свързване вече не е запазена екстра за професионалистите, а стандарт за тези, които имат нужда от множество връзки през работния ден.

С помощта на USB-C докинг станцията Philips 243S1 зарежда, прехвърля данни и осъществява връзка с вашия лаптоп по едно и също време. Тънкият, симетричен USB-C конектор позволява свързване с един кабел, който пренася данни със бърза скорост, захранва и презарежда (до 65W) преносимия компютър директно от монитора.

USB-C позволява лесно свързване и при конфигурации с повече от един дисплей. Така по-изчистените работни пространства са по-лесни за подреждане, благодарение на предимствата на USB-C. Заедно с новия стандарт Philips 243S1 включва и вграден RJ-45 Ethernet порт за отлична сигурност на данните, както и HDMI 1.4, DP 1.2 и 4 USB-A за лесно свързване на периферия и други устройства.

Моделът е снабден със SmartErgo Base стойка, която позволява ергономични настройки и дава възможност на потребителите да го позиционират точно в желаната позиция. Те могат да го накланят (+25/-5 градуса), завъртат (+180/-180 градуса) и настройват по височина (до 130 мм) до постигане на идеалната зрителна поза. Този максимален комфорт заедно с ергономичните настройки и някои добри навици за вземане на кратки почивки далеч от екрана могат лесно да облекчат физическото натоварване при дългия работен ден. В допълнение, работата в подходяща поза увеличава продуктивността и позволява на потребителите да бъдат по-фокусирани.

За да намали ефективно натоварването на очите и да гарантира добрата кондиция на потребителите, Philips 243S1 отговаря на стандарта TÜV Rheinland Eye Comfort и елиминира напрежението без смущаващи отражения. Той предлага широки ъгли на видимост, без влошаване на качеството на картината при наблюдение под различни ъгли. Комфортното зрително преживяване е възможно и благодарение на технологията Flicker-Free, LowBlue режима и четенето като от хартия в режима EasyRead. В комбинация тези иновации гарантират стабилна, щадяща очите продуктивност по време на дългите работни часове.

Philips 243S1 е наличен от януари 2022 г.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Special Projects Editor