25 април, 2024

SoftwareReviews публикува своите награди за квадрант на данни за корпоративна архитектура за 2022г. Петима разработчици бяха отличени като златни медалисти.  Според обратната връзка предоставена от техните крайни потребители чрез изчерпателна онлайн анкета, SoftwareReviews посочи следните доставчици за победители:

  • Mega Hopex EA Suite
  • SAP PowerDesigner
  • Инструмент на Atoll SAMU EA
  • Orbus iServer365
  • ValueBlue

Критериите, по които доставчиците биват оценявани са, както характеристиките на продукта и възможностите на доставчика, така и взаимоотношенията с техния софтуерен партньор.

Докладът на SoftwareReview, наречен Data Quadrant, включва информация за удовлетвореността на потребителите от характеристиките на продукта и опита на доставчика.

За налази и отчитане, Mega Hopex получава отпечатък от +97. SAP PowerDesigner от своя страна, получи нетен емоционален отпечатък от +85, с което успя да надмине очакванията на потребителите за лесно интегриране на данни. Atoll SAMU EA Tool се класира за клиентска поддръжка и получи +94. Orbus iServer365 получи +89 за достъпност и качество на обучението. Нетният отпечатък на ValueBlue е +91 за сътрудничество.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Nikoleta Yanakieva Editor at DevStyleR International