19 април, 2024

Технологичните събития дават възможност за генериране на безценни идеи и контакти, които определено помагат в професионалното развитие на специалистите. Споделяме с вас няколко световни IT събития през следващите няколко месеца, на които си струва да отделим внимание.

Disrupt SF 2018
Световното събитие на TechCrunch ще срещне разнообразни стартъпи и ще организира виртуален хакатон, уъкршопи и други интересни дейности. Disrupt е отворен за инвеститори, хакери и технологични лидери от 5 до 7 септември в Сан Франциско.

SharePoint Fest: Seattle
Запазете в календара си датата 20 август, защото SharePoint Fest в Сиатъл ще проведе дискусии, уъркшопи и технически класове, водени от инженери, сертифицирани обучители и MVP на Microsoft.

THAT Conference
Какво по-хубаво от летен лагер за всички технологични фенове? THAT Conference включва 3 дни, над 125 лекционни сесии и над 1000 къмпингуващи дивелъпъри, които ще разнищят темите за мобилната, уеб и Cloud технология.

Google Cloud Next
Между 24 и 27 юли ще се проведе конференцията Google Cloud Next. Сан Франциско ще приюти всички ентусиасти, които искат да разберат какво е бъдещето на cloud услугите.

Cyber Security Chicago
Специализираната конференция ще срещне IT мениджъри и специалисти по киберсигурността, които ще споделят познанията си за изграждане на по-силни прегради срещу атаки. Събитието ще бъде на 26 и 27 юли в Чикаго.

Gartner AppDev summit: Архитектура на приложенията, развитие и интеграция
На 23 и 24 юли в Сидни, Австралия ще протече среща на Gartner дивелъпърите на приложения. На нея ще бъдат обсъдени API възможностите, ще бъдат сравнени различни технологични решения, a участниците ще могат да се срещнат с мениджъри на финансови институции.

DigitalLatest
Запознайте се със Senior мениджъри от най-големите дигитални компании. На DigitalLatest ще присъстват представители от Google, YouTube, Pinterest, Twitter, Giphy, MailChimp и други. Събитието е протече между 6 и 9 август в Бруклин, САЩ.

TECHSCOUT Summit
Осмото издание на TECHSCOUT Summit ще се проведе на 25-26 септември в Мадрид. Основна тема на събирането ще бъде ефективна разработка на план за иновации. В дискусиите ще се свържат представители от различни бизнес сфери, които ще участват и в различни уъркшопи.

FLA: UX & Digital Design Week
Събитието, което ще се проведе между 13 и 17 август в Лондон, цели да помогне на всички присъстващи да създадат дизайн екипа на своите мечти. Поредица от лекции и дискусии дават възможност за ВИП изживяване “зад кулисите”, което ще запознае участниците с тънкостите на бранша.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , ,