23 април, 2024

Мусала Софт вече е в Топ 5 на най-големите разработчици на софтуер по приходи за изминалата година и се нарежда на 8-мо място сред най-големите ИТ работодатели. Tова стана ясно от представянето на класацията на ICT Media, отличаваща постиженията на технологичните компании – „Топ 100 на технологичните компании в България“.

Компанията продължава да бъде сред 10-те най-големи софтуерни компании у нас по приходи за 2017 г. Тя се изкачва в класацията на най-големите износители на софтуерни услуги и запазва нивото си сред топ доставчиците на ИТ аутсорсинг услуги.

По време на годишната среща през април 2018 г. компанията обяви, че към средата на 2018 г. служителите на компанията надминават 550. Плановете са до 2020 г. екипът да достигне 1000 души и откриването на поне една нова локация. Над 70% от служителите на Мусала Софт са професионалисти с опит, а хората на начинаещи позиции са 16%.

Изпълнителният директор на Мусала Софт, Деян Лилов, сподели: „Гордеем се, че резултатът от усилията ни и успехът на стратегията ни за развитие и разрастване стават все по-видими. Безспорен принос за по-добрите ни позиции в сектора имат нашите експерти и отлично подбран екип, който непрекъснато усъвършенстваме с добре структурирана обучителна програма”.

По време на годишната среща през април 2018 г. компанията обяви, че през последната година към екипа ѝ са се присъединили над 170 нови специалисти, а към средата на 2018 г. служителите на компанията надминават 550. Плановете са до 2020 г. екипът да достигне 1000 души. Над 70% от служителите на Мусала Софт са професионалисти с опит, а хората на начинаещи позиции са 16%.

Тагове: , , , , , , , , ,