18 април, 2024

ONDO е сред отличените компании с годишния приз „Агробизнесмен на България“ в категорията „Агроиноватор“.

Победителите бяха обявени по време на годишната среща на земеделци и представители на агробизнеса у нас. Наградите се разпределят още в категориите “Биопроизводител”, “Млад агробизнесмен”, “Пробив на пазара” и “Учен с принос за сектора”.

В церемонията се включиха министърът на земеделието проф. д-р Христо Бозуков и заместник изпълнителният директор на Фонд „Земеделие“ Боряна Алексова.

„Благодарим на целия екип на ONDO, който неспирно инвестира знания и вдъхновение в този проект. Благодарим на “24 часа” и “БГ Фермер” за всичко, което правят, за да подкрепят земеделския сектор в България и най-вече на всички фермери, които ни се довериха и си инсталираха нашата система за автоматизация. Те са истинските агробизнесмени на годината, защото мислят напредничаво и работят активно за конкурентоспособността си!“, сподели Свилен Младенов, главен агроном на ONDO.

Наградата бе връчена от Красимира Иванова, маркетинг мениджър на BASF. Тя подчерта, че компанията инвестира 11% от оборота си годишно в развойна дейност.

„Модерното българско земеделие неслучайно има такива успехи в Европа, които се дължат именно на фирми като ONDO, каза още Красимира Иванова.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Special Projects Editor