20 април, 2024

Девет младежи започват от днес стажа си в Теленор България. Обучението ще се проведе в рамките на стажантската им програма Hub by Telenor. Кандидатите за участие са били над 200. През следващите 12 месеца, стажантите ще имат възможността да придобият опит в ключови за телеком бизнеса направления, като търговия, маркетинг, финанси и технологии. Менторска подкрепа, участниците могат да очакват от мениджърите на Теленор. Галина Чулева, главен директор „Управление на хора и култура“ на Теленор, каза:

„Ние в Теленор вярваме, че успехът на всяка компания се дължи преди всичко на Талантът трябва да бъде подкрепян и днес ние посрещаме в семейството на Теленор новото попълнение – следващо поколение експерти и лидери. Нашата стажантска програма продължава дори в тези трудни времена и се радвам, че Теленор е предпочитан работодател за младите хора в България.“

Програмата Hub by Telenor се реализира за шести път. Тя дава шанс на студенти в последната си година на обучение или наскоро завършили млади специалисти да развиват ключови бизнес умения и да поставят началото на своята успешна професионална реализация. Всеки стажант ще бъде направляван от индивидуален ментор в тези първи стъпки на новото работно място, съгласно изготвен индивидуален и реален план за развитие.

Стажът е едногодишен, заплатен и включва ангажимент на пълен работен ден. След завършването му участниците ще имат шанс да станат равностойни членове на екипа на компанията в дългосрочен план.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Special Projects Editor