24 април, 2024

На 21 октомври 2021 г. от 17:30 до 19:00 ч. ще се проведе Talent Jar – VMware Virtual Career Event, където посетителите ще могат да се запознаят с Engineering и Talent Acquisition екипите на компанията и да научат повече за отворените позиции във VMware Bulgaria. Събитието ще включва отворени дискусии, които ще дадат възможност за добиване на информация, предоставена от специалистите на VMware.

Присъстващите ще имат възможността да научат всички новости за компанията от Диана Стефанова, Vice President Regional Communities Strategy, която ще разкаже за работата в структурата на VMware и визията за дигиталната трансформация.

Събитието също така ще акцентира и на някои от работните аспекти – бенефитите, които се предлагат, дистанционната работа, както и възможностите за кариерно развитие. Но освен сесиите за запознаване с проектите, инициативите, постиженията и работата в компанията, то ще бъде наличен и Networking, в който присъстващите ще могат да се срещат лице в лице с мениджъри и HR експерти, отговарящи за наемането на нови кадри и детайлите около тези процеси.

Talent Jar ще предложи интересно изживяване за тези, които се интересуват конкретно от VMware, но и за тези с интерес към добрите практики от дигиталната трансформация.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR