19 април, 2024

През месец октомври стартира Strypes Lab 2021 – академия, която осигурява безплатно обучение по два от най-популярните програмни езици – Python и C. Курсовете са насочени към млади специалисти, студенти от технологични специалности, както и към вече работещи професионалисти в други индустрии, които обмислят преквалификация и кариера в ИТ сектора.

Обучението ще се проведе като вечерен онлайн курс и е отворена към специалисти от всички краища на страната. Те ще могат да избират да се включат в един от двата курса напълно безплатно, водени от опитни преподаватели.

Академията се организира от българската ИТ фирма, Strypes. След двумесечния курс и представен финален проект, най-добре представилите се участници ще имат възможност да се присъединят към екипа на Strypes и да се включат в екипите, които работят за някои от водещите високотехнологични компании в Западна Европа.

Strypes отправя покана към всички специалисти да разгледат тази възможност и да подадат своята кандидатура през сайта Strypes Lab 2021. Срокът е до 1.10.2021г., а обученията ще продължат два месеца.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR