26 април, 2024

Матиас Зейтлер е независим предприемач и ентусиаст, който работи по редица вълнуващи проекти. 

На тазгодишния OpenFest 2021 Матияс проведе лекция под името: “Устойчивост с отворен код”. В тази презентация Матиас споделя защо Greenbone вярва, че подходът с отворен код е най -добрият за техните клиенти, партньори и служители.

Матиас Зейтлер е партньор в Coworking Bansko – база за хора, които по-скоро работят заедно, отколкото сами в полите на Пирин. Той изгражда работна екосистема там, като в момента се фокусира върху изграждането на проект за Coliving в Банско. Матияс редовно провежда и говори на различни технически, coworking  и startup събития. Веднъж годишно той организира Bansko Nomad Fest – едноседмичен празник на независимия начин на живот. Матиас е управляващ директор на Greenbone Networks Bulgaria. Опитът му е в областта на компютърните науки като притежава MBA от университета в Санта Клара, както и диплома по инженерство от Политехническия университет в Залцбург.

Цялото интервю с Матиас Зейтлер може да прочетете на английски език в нашето международно издание DevStyleR.IO като последвате линка тук.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,