24 април, 2024

Valve ще се опита да намери нови скинове на оръжия за CS:GO, използвайки милионите почитатели на играта, които ще могат да споделят свои дизайни и проекти. Но освен честта и славата вашата разработка да бъде в официалния CS:GO и да се използва от множество играчи, то е наличен и награден фонд на стойност 1 милион долара. Създателите на топ 10-те най-добри визии ще разделят помежду си по 100 000 долара!

Valve са демократични в това отношение и позволяват на даден участник да изпраща колкото си иска на брой дизайни. Също така, те могат да бъдат създадени или самостоятелно, или като част от екип, а другото ключово условие е, че един участник в конкурса, може да има повече от един печеливш скин.

След изпращане на скиновете, създателите ще притежават правата върху своите произведения, като изпращането до Valve ще им предостави лиценз за използване в рамките на CS:GO. Времето за изпращане на проектите е до 21 октомври, като това се случва в CS:GO Workshop. Ще е необходим акаунт в Steam, който не е ограничен и който е направил поне 5 долара покупки в Steam. Valve ще се свърже с победителите до 21 ноември.

Въпросният Workshop съществува от 10-на години, като позволява на играчите да качват модове, карти и предмети за различни игри, включително и скинове за оръжията в CS:GO.

От Valve споделят, че има над 5 милиона създатели на съдържание, изпратили над 20 милиона нови артикули за различните игри в Steam, които могат да бъдат закупувани. Много от най-емблематичните елементи в играта CS:GO, включително и карти, са създадени от общността, а именно това е и целта на конкурса за скинове на оръжията, наименуват “Dreams & Nightmares“.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author