25 април, 2024

Paysafe откри своя модерен офис в бизнес център Varna Towers. На церемонията присъства и кметът на град Варна Иван Портних, както и представители на висшия мениджмънт на компанията. В новата локация вече работят близо 40 служители.

Паралелно с това компанията продължава да разширява екипа си и търси още 40 специалисти, сред които софтуерни разработчици в сферата на Java, Android и iOS приложенията, както и специалисти по обслужване на клиенти с английски, италиански и френски език.

Новият офис на Paysafe е разположен на висок етаж в бизнес сградата Varna Towers с уникална гледка едновременно към градската част и морето. Той предлага най-модерни условия за работа на площ от около 1600 м2. С просторни пространства, конферентни зали, зони за отдих и срещи, служителите могат да се насладят на приятна и вдъхновяваща обстановка, а центърът и международното летище са само на 5 минути с транспорт. Офисът е лесно достъпен с кола или автобус. Служителите на компанията в София също имат възможност да работят от офиса във Варна през цялата година.
Вълнението е голямо, защото в тези странни времена, когато много компании бяха притиснати да сложат на пауза бизнеса и екипите си, ние успяхме да генерираме редица значими успехи, сред които и откриването на офиса ни тук. Всичко това се дължи на нашите служители, тяхната мотивация и припознаване с ценностите и визията на Paysafe.“, сподели Джакомо Остин, директор на офиса на Paysafe във Варна.
Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author