24 април, 2024

NewStar, европейския производител на AV и ИТ стойки и решения, навлиза на българския пазар. Компанията предлага решения, които да отговорят на нуждите на потребителите, ИТ компаниите и професионалните AV инсталатори. Обширното портфолио включва широка гама подвижни стойки за стена, бюро и таван, подходящи както за широкоформатни дисплеи, така и за специализирани продукти от сферата на медицината.

NewStar произвежда и решения, предназначени за конвенционални лаптопи, таблети и стойки за мобилни смартфони. Компанията има повече от 25 години опит в създаването на стойки за оптимизирана офис среда, търговия на дребно, образование, държавно управление, здравеопазване, бизнес, хотелиерство и домашна употреба.

„Широката гама продукти и индустрии, в които се използват решенията, отваря възможности за допълнителни продажби и още повече бизнес, както за компаниите от ИТ сектора, така и за качествени проекти, свързани с ергономията, за интериорни дизайнери, професионалисти от AV индустрията, публичния сектор и други, с които вече можем да изградим по-удобна, ергономична и функционална среда“, каза Стефан Трашлиев, представител на NewStar в България.

 

„Нашата цел винаги е била да даваме повече възможности и решения за монтаж на техниката, както на крайните потребители; така и на компаниите и професионалистите, които искат да оптимизират пространството на бюрото, в магазинната мрежа или просто търсят ергономия в ежедневието си“ – каза Richard Parris, мениджър продажби за Европа.

Продуктовата гама  на компанията може да намерите на www.newstar.eu и на сайта локалния дистрибутор: www.polycomp.bg.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,