25 април, 2024

На 13 май 2021 г. от 17:30 до 19:00 ч. ще се проведе Talent Jar – VMware Virtual Career Event, на което посетителите ще могат да се запознаят с Engineering, Finance и Talent Acquisition екипите на компанията и да научат повече за отворените позиции във VMware Bulgaria. Събитието ще включва отворени дискусии, които ще дадат възможност за добиване на информация, предоставена от специалистите на VMware.

Присъстващите ще имат възможността и да комуникират с Диана Стефанова, Vice President of Global Site Strategy и Димитър Костов, Director Engineering, които ще разкажат за работата в структурата на VMware, визията за дигиталната трансформация.

Събитието също така ще акцентира и на някои от работните аспекти – бенефитите, които се предлагат, дистанционната работа, както и възможностите за кариерно развитие. Но освен сесиите за запознаване с проектите, инициативите, постиженията и работата в компанията, то ще бъде наличен и Networking, в който присъстващите ще могат да се срещат лице в лице с мениджъри и HR експерти, отговарящи за наемането на нови кадри и детайлите около тези процеси.

Talent Jar ще предложи интересно изживяване за тези, които се интересуват от VMware конкретно, но и от добрите практики от дигиталната трансформация.

Цялата информация и програма можете да намерите ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author