19 април, 2024

Мая Василева, Human Resources Director в Prime Holding JSC се включва в онлайн дискусията за обявяване на финалните резултати от второто издание на проучването “Заплатите в Софтуерния Бранш 2021”– единственото проучване, което се базира на реалните гласове на хората, работещи в индустрията.

На 15-ти април от 19.00ч ще коментираме на живо получените резултати с плеяда от професионалисти от бранша – разработчици на софтуер и ИТ професионалисти, мениджъри на компаниите в бранша, HR експерти, представители на обучаващите институции, ръководители в академиите и много други.

Участието в събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация, която може да направите тук.

Бъдете с нас на 15-ти април от 19.00ч. и разберете какво е мнението на работещите в индустрията.

По време на събитието ще бъдат изтеглени и имената на печелившите, които са взели участие в проучването и са заявили участие в томболата със страхотни награди от Acer, Ardes и Logitech.

Мая Василева има над 16 години опит в HR сферата, като е работила основно в софтуерни компании. Има дългогодишен опит с подбор и обучения, както и с Retention & Employer Branding. Завършила е ТУ-София, магистър Компютърни системи и технологии.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Shop manager