19 април, 2024

Accenture обяви еднократен бонус, който ще бъде равен на една седмица базова заплата, за всички служители в световен мащаб, които са под Managing Director позициите.

Този ​​бонус отчита изключителния принос и отдадеността на всички хора от Accenture към своите клиенти през тази предизвикателна година“, се казва в изявление на компанията.

Съобщението идва вследствие на резултатите на компанията за Q2, където приходите възлязоха на 12,1 милиарда долара, което е увеличение от 8%. Новите поръчки на компанията възлизат на 16 милиарда долара, което е 13 процента увеличение спрямо същия период на миналата година. Сега Accenture очаква своите годишни приходи да нараснат между 6,5% и 8,5% в местна валута, което е скок от предишните очаквания на компанията от 4% до 6%.

С нашите изключителни финансови резултати през второто тримесечие, ние се върнахме към общия растеж преди пандемията, като същевременно продължаваме да вземаме пазарен дял по-бързо от този преди пандемията. Видяхме още едно тримесечие от силно, широкообхватно търсене на нашите услуги на географските пазари и индустрии, и осигурихме рекордни нови поръчки, както и отлична рентабилност и свободен паричен поток“, каза в изявление Джули Суит, главен изпълнителен директор на Accenture.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author