18 април, 2024

Френската автомобилна компания представи новото лице на някои от моделите си по време на Международното изложение в Женева

Популярният бранд Citroen използва Автомобилният салон в Женева, състоял се през март тази година, за да покаже напълно обновените си 6 модела, които от две години вече са на пазара. Според компанията, изложените коли демонстрират силните страни на марката – смел дизайн, уникален характер и цялостен комфорт. Кои модели „дефилираха“ на международния форум в Швейцария и какво ново предлагат те, можете да разберете в следващите редове.

The New Berlingo – премиера на трето поколение автомобилна школа

Основната цел на този модел е да продължи успеха на предшествениците си. Акцентът при по – старите издания на Berlingo падаше върху практичността, която той предлага. Новият модел не изневерява на традицията, като сега е добавен по – модерен дизайн, както и иновативен прочит на комфорта. Berlingo предлага изключителен обем и модулируемост на борда. Оборудван е с 19 системи в помощ на управлението, 4 технологии за свързаност и двигатели от последно поколение.

New C4 Cactus – супер комфортен автомобил

Новият C4 Cactus е значително обновен и достига нови измерения по отношение на технологии и двигатели. Моделът запазва своята персоналност и предлага изключителен комфорт за шофьорите и пътниците. Програмата Citroen Advanced Comfort допринася за максимално удобство по време на каране. Интериорният дизайн на автомобила създава уютна атмосфера за пасажерите. Всичко това плюс още не малък брой екстри, правят C4 Cactus много подходящ за семейства, търсещи своята кола.

Модерни MPV модели

В рамките на автомобилното изложение в Женева, заедно с лансирането на 8 – степенната скоростна кутия, Citroen обнови имената на моделите C4 и Grand C4 Picasso. Те вече ще се разпространяват като C4 Space Tourer и Grand C4 Space Tourer. Марката прави тази промяна, за да обедини под едно име моделите си, които могат да превозват от 5 до 9 души на борда си. . Всички на базата на платформата EMP2, C4 SpaceTourer, Grand C4 SpaceTourer и SpaceTourer се характеризират със запомнящ се дизайн, уникално изживяване по отношение на комфорта, двигатели и технологии от последно поколение.

New C3 и New C3 Aircross Compact SUV

Това са два атрактивни модела, които впечатляват със своите стил, комфорт, дизайн и практичност. Новият C3 вече достигна над 300,000 продажби и има съществен принос за успешното позициониране на марката. C3 Aircross Compact SUV е първият модел от SUV офанзивата на Citroen в Европа, който предлага най – добрата модулируемост в сегмента. От пускането му на пазара досега, има над 50,000 продадени автомобила.