20 април, 2024

Bitcoin изригна от началото на януари месец и впери в себе си погледите на всички. Под него обаче има множество други криптовалути, които някак остават в периферията на медийния, потребителския и инвеститорския интерес. Това са т.нар. Altcoins. Бъдете с нас на 25.02.2021 г. от 15:00 ч., когато в рубриката “На Живо” ще разгледаме темата “Крипто Бум – Между Bitcoin и Altcoins: Копаене, надежди, пазари, политика”. Наш специален гост ще бъде Александър Захариев, който има 10 години опит в сферата на финансите, а също така е и Founder на CryptoDesk и FairSpin.

Ethereum, Ripple, Stellar, дори обекта на чести майтапи Doge и още множество криптовалути също предоставят добра инвестиционна възможност, но поради по-ниските им стойности – или не по-ниски, а космически пъти по-ниски – не се споменават толкова често. Най-малкото, самото наименование Altcoin създава достатъчна дистанция от Bitcoin. Но в крайна сметка е важен растежът. Ако Ripple е бил на 0.50 ст. миналата седмица, а днес е с 20% по-висока стойност, то не е важно, че не е над 70 000 лева – важно е колко си вложил и трябва да се обърне внимание на тези алтернативни криптовалути, защото едва ли скоро или някога, някоя друга ще повтори случилото се с Bitcoin.

Ето и защо трябва да бъдете с нас на 25.02.2021 г. от 15:00 ч. – ще дискутираме именно темите за възможностите, които другите криптовалути предлагат, както и копаенето, рисковете, надеждите, пазарите и политиката! Не изпускайте рубриката “На Живо” с тема “Крипто Бум – Между Bitcoin и Altcoins”.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,