26 април, 2024

Преди почти година всички си говорехме за двуседмичния период на дистанционен режим на работа. След това за едномесечния, двумесечния и т.н. После пък бе септември и времето излетя дотам, че в момента обсъждаме други теми и дори не смеем да планираме връщане в офисите. Дневен ред – ваксинация срещу COVID-19. Виждаме обаче, че нещата покрай ваксините изглеждат малко несигурни, абстрактни и хаотични. DevStyleR подготвя проучване и тема точно по този въпрос – ваксините и ИТ компаниите. Какви маневри предстоят? Очаквайте материала ни, включващ разговори по темата със специалисти от водещи технологични компании от българския пазар!

SAP, Musala Soft, Mishmash.io, Anakatech, Ontotext и още множество други компании ще споделят своя опит и позиции по новата належаща тема от COVID историята, а именно ваксинациите и планирането в компаниите. Предстои ли връщане в офисите при масово ваксиниране? На пръв поглед лесен въпрос, но съдържащ множество детайли. Как се процедира ако само някои от компанията искат да се ваксинират? Може ли компанията да задължи всичките си служители да преминат през ваксинация? Какви са фирмените политики в тази насока и от значение ли е производителят на ваксина? AstraZeneca, Moderna, Pfaizer? Какви са принципите на избор и въобще – може ли да се избира ваксината?

Очаквайте материал с коментари от множество компании, а същевременно можете да споделяте интересните аспекти за вас по темата с ваксините, както и свои въпроси, или пък такива, които искате да зададем на участниците в проучването. Отворени сме за комуникация, а имейлът ни е [email protected].

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author