18 април, 2024

Неизбежно е случващото се в политическия живот на една огромна световна икономика като САЩ, да влияе и на останалите страни. Съвсем наскоро пък встъпи в длъжност и новият президент Джо Байдън, който неминуемо ще доведе и до нови политически насоки. Но как това влияе на технологичния сектор? На този въпрос ще отговорим утре, 03.02.2021 г. 15:00 ч. с темата “Технологичният сектор между Тръмп и Байдън” и с помощта на нашия специален гост Христо Господинов – политолог и преподавател в Американо-Английската Академия по геополитика, политически науки и политическа система на САЩ. Бъдете с нас и задавайте своите въпроси на Facebook страницата на DevStyleR.

Случват се интересни неща, които определено ще променят хода на технологичния сектор, като вече има ясни показатели за това. В какво състояние оставя тех индустрията Тръмп? Знаем за проблемите с Китай, 5G, банването на Huawei и т.н. Но признаците не са само външни – множество тех компании напускат Силициевата долина и се насочват към Остин, Тексас, където виждат повече шансове за развитие и по-добра данъчна политика. Освен това, имаме и пожарът, който нанесе в администрацията хакерската атака SolarWinds.

Какво означава всичко това, какво предстои за Байдън и кои могат да са неговите препъни камъни, ще отговорим на 03.02.2021 г. от 15:00 ч. с Христо Господинов.

Бъдете с нас!

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author