19 април, 2024

Свирене на инструменти във VR

Някои VR приложения позволяват да свирите на инструменти, като барабани или пиано. Това премахва физически ограничения като липса на пространство и силен шум.

Медитация във VR

За тези, които търсят релаксация без разсейване след тежък работен ден, медитацията във VR е страхотна опция. Особено за тези, които винаги са искали да пробват медитация, но лесно се разсейват VR помага доста, дори пет минути са достатъчни за истински релакс.

VR представление или концерт на живо

Участието във виртуално театрално шоу е едно от най-добрите неща за правене тази година. В The Under Presents можете да резервирате билет, за да присъствате на 40-минутно актьорско представление. Също така има и много опции за гледане на различни концерти чрез Wave.

VR тренировка

Не обичате да ходите на фитнес? Тогава VR може да е отлична мотивация за повече упражнения. Има абонаментни приложения като VZFit или Holofit, които дават достъп до приложение и тракер и позволяват използването дори на велоергометър във VR тренировката. Ако имате Oculus Quest можете да опитате VRWorkout и Supernatural VR.

Пътуване с VR

С Google Earth VR можете да посетите целия свят, без да напускате уюта на дома си. Представете си как ходите по Великата китайска стена или се качвате на върха на пирамида в Египет. Има някои неща, които можете да правите само във VR.

Тагове: , , , , , , , , , , , ,