19 април, 2024

Oнлайн услугата CV Duck дава възможност да получите обратна връзка относно качеството на своята автобиография. Тя е достъпна от днес и в България и се предлага от DataArt. След като качите своето CV в cvduck.pro трябва да изчакате приблизително десет дни ще получите редактирана версия на автобиографията си заедно с коментари и съвети от HR специалист.

Към момента услугата е достъпна в Русия, Украйна, България, Армения, Грузия, Полша, Аржентина, Великобритания и САЩ и е може да бъде ползвана на английски или руски. Повече от 3300 автобиографии са били прегледани и върнати към потребителите със съответните коментари. Системата дава възможност за обратна връзка относно удовлетвореността от услугата, като към момента резултатите сочат, че 99% от отзивите са положителни.

Платформата е насочена към хора от ИТ сектора. По отношение на тяхното ниво и експертиза изисквания няма и до момента услугата е привлякла вниманието на хора с различен професионален опит. Около 20% от автобиографиите са изпратени от висококвалифицирани експерти с дългогодишен опит. CV Duck е особено популярен сред QA експертите, които представляват 14% от общите посещения. 13% от автобиографиите са представени от разработчици с JavaScript, 12,5% – мениджъри на проекти, малко над 7% – разработчици с Java.

Относно сигурността и обработката на личните данни DataArt са безкомпромисни.

 “Потребителите, които изпращат автобиографията си, не се обвързват по никакъв начин с компанията. Данните на всеки от тях са стриктно защитени, не ги предоставяме на трети страни и обработваме получената информация в съответствие с местните закони”, споделят от компанията.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,