18 април, 2024

Почти три месеца след началото на “ТОП Софтуерните Компании” идва и ред на големия финал на специалното издание, което във времето се доказа като цяла кампания и постигна сериозен успех. На 13-ти януари от 19:00 часа с онлайн събитие предстои да сложим края и да обявим дългоочакваните победители от едноименната анкета и категориите ТОП Мениджър, ТОП HR, Маркетинг и PR мениджър и ТОП Софтуерен Специалист! Не пропускайте събитието, на което ще бъде обявен именно ВАШИЯ вот!

ТОП Софтуерните Компании стартира в края на октомври месец 2020 г. и в този период от време успя да достигне над 14000 вота и стотици номинирани в трите категории за специалисти.

Освен това DevStyleR издаде и първата част на своето специално издание, която включва над 200 страници, съдържащи над 30 интервюта с водещи основатели, мениджъри, HR и други специалисти от българския ИТ сектор. Но въпреки големия мащаб, ЧАСТ I не бе финала и поради сериозния обем на информация, предстои и излизането на ЧАСТ II.

За нашия екип ТОП Софтуерните Компании е един успешен проект, който предостави вота и решенията в ръцете на най-ценния актив – хората, работещи в българските ИТ компании. Бъдете с нас на 13-ти януари от 19:00 и разберете кои са големите победители на ТОП Софтуерните Компании.

Събитието ще се проведе през платформата Livestorm! Можете да се регистриране на следния ЛИНК и ще получите покана за присъединяване непосредствено преди старта! Очакваме ви!

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author