20 април, 2024

Cyberpunk 2077 вече е достъпна за закупуване на PC през GOG.COM, Steam и Epic Games Store, също така и Xbox One, PlayStation 4 и Stadia.

В Cyberpunk 2077, играчът влиза в ролята на наемникът V, във футуристичния мегаполис Night City — град, управляван от корпорация, обсебена от технологии и модификации на тялото. Докато преследват прототипния имплант, който държи ключа към безсмъртието, играчите ще срещнат състав от многопластови герои, включително бунтовника Джони Силвърхенд (изигран от Киану Рийвс). Те ще “ъпгрейдват” героя си със софтуер за промяна на способностите и ще правят трудни избори които ще оформят света и историята около тях.

Играта също може да се играе на Xbox Series X|S и PlayStation 5 конзолите. По-късно ще бъде направен безплатен “ъпгрейд” на  Cyberpunk 2077, за да може играта да се възползва максимално от следващото поколение хардуер за собствениците на Xbox One и PlayStation 4. Версиите на играта в GOG.COM и Steam ще имат и допълнителни стрийминг функции за NVIDIA GeForce NOW.

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,