20 април, 2024

Logitech разкри своята най-лека безжична мишка – Logitech G PRO X SUPERLIGHT, която е проектирана за и съвместно с професионалистите в електронните спортове. Тя  предлага следващо поколение безжична технология от професионален клас и ултра прецизен HERO 25K сензор, с резолюция 25,600 DPI, с точност под микрон, който може да проследи движение със стъпка от около 1/50-та от дебелината на човешкия косъм, без това да се отрази на точността.

„Да се прицелваш добре е задължително, особено когато играеш CS:GO,” каза Oleksandr Kostyliev, по-познат като s1mple – професионален Counter-Strike: Global Offensive играч за Natus Vincere (NAVI). „Logitech G PRO X SUPERLIGHT ми позволява да играя на върха с нулеви ограничения, нулев компромис и най-важното с нула неточни изстрела!”

„Винаги търся перфектното допълнение, което да подобри моите способности,“ каза Benita Novshadian, позната като bENITA, професионален Valorant играч за CLG. „Най-новата PRO X геймърска мишка е лека и точна, и ми позволява да се концентрирам върху играта и действието в нея. Абсолютно нищо не ме спира!”

PRO X SUPERLIGHT предлага и 2.4 GHz LIGHTSPEED безжична връзка за игра без смущения и до 70 часа живот на батерията и тежи под 63 грама.

Сензорът HERO 25K използва умно управление на консумацията и настройва честотата на сканиране в зависимост от движението на мишката, за да намали потреблението на енергия. Дори при високи DPI, HERO е 10 пъти по-енергийно ефективен от предишни сензори Logitech G.

„С PRO X SUPERLIGHT преместихме границите на възможното като комбинирахме иновативни технологии като LIGHTSPEED и HERO 25K в супер лек дизайн,” каза Chris Pate, Портфолио мениджър за серията Logitech G PRO. „Тествана и одобрена от Pro атлетите по света, PRO X SUPERLIGHT e решението за геймъри, които търсят върха на представянето.”

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , ,