20 април, 2024

Два нови монитора от новата Е линия за PC игри: Philips 242E1GAEZ (23,8″/60,5 см диаг.) и Philips 272E1GAEZ (68,6 см) на MMD, лицензен партньор на Philips monitors, обявиха от компанията.

Philips 242E1GAEZ и Philips 272E1GAEZ включват AMD FreeSync™ Premium, което гарантира високи честоти на опресняване, компенсиране при ниски кадрови честоти и малко входно закъснение във всяка геймърска сесия. Благодарение на честотата на опресняване от 144Hz и времето за реакция от 1 ms (MPRT), тези два модела предлагат бърза картина без лаг, което ги прави подходящи и за игри, където скоростта е определяща, като състезания, екшъни и шутъри.

Мониторите включват технология Ultra Wide-Color, за да предложат широк спектър от цветове и постигане на изображения като на живо – с по-естествено зелено, по-ярко червено и по-дълбоко синьо. SmartContrast, се грижи за обогатяване на детайли в черната гама. Геймърите могат да персонализират своята картина благодарение на оптимизирания SmartImage режим за игри.

Philips 242E1GAEZ и Philips 272E1GAEZ са с VA LED панел, при който се използва усъвършенствана мулти-домейн вертикална технология на подравняване за постигане на ярки изображения и изключително широки зрителни ъгли от 178/178 градуса. По този начин представянето на всички работни задачи става много лесно, особено при браузване в Интернет и работа с графични приложения. Те имат ергономични функции, които ще ви помогнат: настройката на височината в обхват от 100 мм и накланянето -5/20 градуса позволяват намиране на най-комфортната позиция с лекота. Очите ви ще бъдат защитени с технологията Flicker-Free и режима LowBlue.

Тагове: , , , , , , , ,