19 април, 2024

CD PROJECT RED обяви новата версия на “Пътят на Вещера”, най-новото безплатно разширение на Гуент: Играта на карти на Вещера, налична на PC, iOS и Android на 8-ми Декември 2020.

Пътят на Вещера добавя 70 нови карти към Гуент. Разширението се фокусира върху произхода на вещерите и техния създател, един от най-великите магьосници в историята на Континента – Алзур. Освен нови карти за всички фракции, разширението добавя и 10 неутрални карти които могат да се използват със всички Гуент фракции. Добавени са нови умения и гейм механика, например Адреналин, който се активира когато остават малко на брой карти в ръката. Те дават на играча нови стратегии и комбинации, който да се приложат на бойното поле в Гуент.

Няколко ексклузивни pre-order оферти могат да бъдат намерени във магазина наличен във играта, включващи комплекти карти със отличителни карти от разширението, който може да използвате в деня на релийза. Още няколко карти, налични в pre-order комплекти са Алзур и Лабораторията на Алзур, както и прозвището “Вещера”, всички налични за употреба веднага след покупка.

Гуент: Играта на карти във Вещера е налична безплатно за PC през GOG.COM и Стийм, както и на Android и iOS. За повече информация за Гуент, моля посетете playgwent.com.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author