23 април, 2024

Компанията обяви официално, че 2020 г. е точно тази, в която е време да се пререже лентата на техния нов офис, а той е именно светът. Еволюционната крачка е резултат на годините подготовка и начинът на мислене в компанията, че професионалистите, които преодоляват технологичните проблеми и довеждат до успешен край бизнес предизвикателствата, са “граждани на света” и сърцето на компанията може да бъде “в офиса, у дома или където и да е”.

Сигурно стъпваме върху процес, организация, ИТ инфраструктура адекватни за ситуацията, в която сме. Каквато и да е тя. Затова и с голяма част от клиентите ни, сред които IBM, VMware, SAP, Deutsche Telekom, Commerzbank, BMW, Perkin Elmer, ни свързват 10+ години успешен бизнес. Продължаваме да развиваме индустриалната и технологична експертиза, разработвайки решения в IoT, BigData, интеграция в облака, изкуствен интелект и добавена реалност, автономни автомобили, умни домове. Заедно „с“ и „за“ клиенти по целия свят,” споделят от Мусала Софт.

В началото на пандемията за един работен ден се трансформирахме в режим „работа от вкъщи“, а ежедневно преминаваме заедно през предизвикателствата – баланс в организиране на работно и лично време и пространство в различни конфигурации – голямо семейство, уединено кътче, деца, домашни любимци или ремонт при съседите. Поддържаме заедно култура на непрекъснато учене и самоусъвършенстване, споделяме помежду си полезни книги, хобита, свободно време – знаем, че научавайки всеки ден по нещо ново, ще се чувстваме добре, смислено”.

Компанията споделя, че през 2020 г. продължава да привлича нови клиенти, докато настоящите са се разширили технологично и екипно. Мусала Софт очаква да приключи годината с 20% ръст, а слоганът на новия офис – светът – е “Join us from #anywhere!”.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author