16 април, 2024

Porsche Design и AOC установяват партньорство, което ще комбинира дизайнерската философия на Porsche с дисплей технологията на AOC. Заедно те ще предлагат геймърски монитори на пазара, които са разработени за геймъри, търсещи най-висока производителност, но и прогресивен, стилен външен вид за своята машина. Първият Porsche Design AOC AGON гейминг монитор ще бъде пуснат през есента на 2020 г.

Синергията на двете компании и областите, в които са експерти, ще даде резултат под формата на продукти, които имат за цел да блестят със своя дизайн, както и със своята функционалност. Първият изобщо геймърски монитор на Porsche Design и AOC ще бъде пуснат на световните пазари през есента на 2020, а с това стратегическо партньорство, Porsche Design навлиза на бързорастящ пазарен сегмент – глобалният обем на геймърските монитори с честота на опресняване 144Hz и повече, нарасна с 76% година за година в края на 2019 г.. Колаборацията предлага на ексклузивната лайфстайл марка достъп до разполагаща с добри средства младежка аудитория и до по-широка таргет група, част от силно общество по целия свят. Използвайки наследството на историята в моторните спортове, мониторите са перфектния преход от спорта на пистата към „спорта“ в хола. За AOC това ще бъде стилна добавка към богатата история с дизайнерски продукти, този път в геймърското портфолио.

Porsche Design предлага ексклузивен набор от потребителска електроника и геймингът е един от най-бързорастящите пазари в сектора. Геймърските монитори перфектно допълват нашето портфолио от вдъхновени от технологиите лайфстайл продукти и ние сме въодушевени да си сътрудничим с такъв силен и наложен партньор като AOC, една от водещите глобални марки на пазара на дисплеи,” каза Jan Becker, CEO на Porsche Design.

Горди и развълнувани сме от това сътрудничество с такъв фантастичен партньор като Porsche Design. Тяхното дизайнерско наследство върви перфектно с нашата върхова дисплейна технология. Вярваме, че заедно, благодарение на нашите чудесни и уникални монитори, ще можем да дадем на геймърите по целия свят недостижимо преживяване в игрите,” добави Nico Vernieuwe, SVP Branded Business в TPV Technology.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , ,
Author