24 април, 2024

Viber представи допълнение в “Моите бележки”, което позволява на потребителите да си настройват напомняния за задачи и други важни събития. Вече могат да бъдат проследени на едно място лесно и бързо всички задачи, да се настройват подсещания в конкретен час и всичко това с максимална защита на поверителността в приложението.

Запомнянето на рождени дни, дистанционни изпити и конферентни разговори са едни от многото предизвикателства, които не бива да забравяме. Новата функция за напомняния на Viber в “Моите бележки” помага на потребителите да се адаптират към тази нова реалност, позволявайки им да следят графика си в една и съща платформа, която използват за комуникация с колеги, семейство и приятели.

Потребителите могат да задържат което и да е съобщение в “Моите бележки” и да натиснат “Настройване на напомняне”. След това трябва да изберат час и дата, да решат дали искат то да се повтаря и напомнянето ще се появи на екрана им в избраното от тях време. Тази функция се допълва от другите възможности, налични в “Моите бележки”, което позволява на потребителите да:

  • Записват бележки със задачи, събития и много други.
  • Маркират задачите си като “готови”, както и да скриват готовите бележки.
  • Препращат съобщения от други чатове към “Моите бележки”. Препратените съобщения ще показват от кой чат са били препратени, така че потребителят винаги ще помни контекста на съобщението.

Функцията за напомняния в “Моите бележки” е достъпна на Android устройствата, като ското се очаква да е налична на iOS и версиите за компютър на Viber.

Тагове: , , , , , , , ,
Author