20 април, 2024

В броя ни днес ще представим Радослав Гавраилов – Софтуерен инженер в Софтуер АГ. Той е номиниран от колегите си за своя професионализъм и позитивност.

Каква е причината да го номинирате?

Показва изключително високо старание при изпълнение на ежедневната си работа, както и на стратегически задачи. Също така е виден и упорит участник в социалните инициативи в компанията.

Опишете неговите професионални и личностни качества.

Радо демонстрира високо ниво на самообладание в стресови ситуации. Умее бързо да разчупи обстановката и лесно създава контакти с колегите.

Разкажете ни повече за него като човек.

Радо е от Пазарджик, на 25 години, завършил е магистърска степен в ТУ-София със специалност Компютърни системи и технологии. На 7 януари му предстои грандиозна сватба с любимата жена и чака да му се роди малка принцеса.

Можете ли да пресъздадете как протича неговият работен ден?

Идва на работа сутринта в 9 часа, не пие кафе, но пък закусва баница, проверява си мейла и започва работа по задачките. Влиза в daily meeting, на който синхронизира с колегите всичко, което е измъдрил през предходния ден. Излиза на обяд с голяма, шумна компания. Следобядът е изцяло потопен в Java програмиране, поддръжка и тестване на софтуер. Не бърза да си тръгне в 18 часа, а по-скоро предпочита да поиграе разпален двубой по тенис на маса с колеги.

Какви са предизвикателствата пред него? По какви проекти работи?

Софтуерният продукт, по който Радо работи, е изключително важен за компанията. Отговорността по разработката и поддръжката му е голяма. На екипа му ежедневно се налага да работи с ключови клиенти по казуси, които възникват при тях, касаещи къстъмизирането и подобрението на продукта.

Oтдаден ли е на работата си? Случва ли му се да помага на свои колеги за изпълнението на техните задачи?

Желанието на Радо да се развива като софтуерен инженер е голямо и той ежедневно полага усилия в тази посока. Винаги, когато може да помогне на колеги дали с код, дали на тенис на маса, откликва с удоволствие и вече е събрал доста гласове от колеги във вътрешната ни Colleague Recognition система.

Ако трябва да го опишете с 3 думи, какви ще бъдат те?

Напорист, авантюрист, оптимист 🙂

Какви са хобитата му?

Радо е една от звездите на футболния отбор на Софтуер АГ.  Запален е по тенис на маса, билярд, снукър и плуване.

Каква музика слуша?

Поп и джаз

Има ли любима марка?

Real Madrid

Какъв е стилът му?

Петъчно небрежен и много стилен

Отворен ли е към новости?

Твърдо ДА. Ако не са наоколо, си ги търси настоятелно.

Тагове: , , , , , , , , , , ,

0 Коментари

Напиши коментар