25 април, 2024

За трети път Paysafe бе обявена за най-голямата софтуерна компания в България, като отчете 23,7 % приходи! През изминалата година увеличените обеми работа по основните функционалности на водещите дигитални портфейли на Paysafe – Skrill и NETELLER, затвърдиха офиса в София като стратегически важен за развитието на глобалния бизнес на Paysafe. През 2019 година, компанията отвори и втори офис в столицата.

Мирослав Божилов, управляващ директор в Paysafe България сподели, че всички отличия и награди са признание за екипните усилия и ефективност, необходими за разработката, маркетинга и поддръжката на услугите на компанията, както и за обслужването на клиентите по цял свят.

Софтуерните инженери, продуктовите мениджъри, специалистите по клиентско обслужване или управление на риска, както и много други, имат огромен принос за успеха на една продуктова компания като нашата. Въпреки кризата с COVID-19 продължаваме да търсим нови служители за ключови позиции за бизнеса – експерти в софтуерната разработка; хора, владеещи различни езици, които да се ангажират с обслужването на крайните ни клиенти; специалисти във финансовата сфера,” сподели Мирослав Божилов.

Също така заяви, че компанията планира и нова стажантска програма с фокус върху мобилните разработки, която ще стартира през септември и изрази радостта си, че въпреки COVID-19, в Paysafe са доволни от наблюдавания стабилен растеж и устойчивост.

Тагове: , , , , , , , ,
Author