19 април, 2024

Aй Би Ес България отвори у нас първият Център за индивидуални Red Hat сертификационни изпити. Към момента той е единственият подобен в Източна Европа.

„Откриването на лаборатория за сертификационни изпити е още една стъпка на развитие на партньорството ни с RedHat. Като RedHat Advanced и RedHat Training партньор нашата компания се установи като водещ център за компетенции в RedHat технологиите сред страните в Източна Европа. Това е съществен успех за екипа ни и признание за усилията и инвестициите ни в продължение на над 10 години“, сподели Горан Ангелов, управител, Ай Би Ес България. Центърът за индивидуални Red Hat изпити предоставя алтернатива на изпитите в класна стая. Кандидатите сами могат да планират предпочитаната дата и час за явяване на изпит. С индивидуалната форма, те могат да управляват гъвкаво времето, необходимо за подготовка, дори при натоварен график. Спестяват допълнителни неудобства и разходи за пътуване извън страната.

Изпитът се осъществява на индивидуална тестова машина, сертифицирана от Red Hat, която осигурява и гарантира пълна функционалност, надеждност и сигурност на изпитната среда. Провежда се самостоятелно и се наблюдава отдалечено от уеб проктор. Центърът за индивидуални Red Hat сертификационни изпити се намира в сградата на Ай Би ЕС България на адрес: ул. „Пимен Зографски“ №4, офис 1, София.

Тагове: , , , , , , , ,

0 Коментари

Напиши коментар