25 април, 2024

Благотворителна кампания в помощ на изоставените български деца, стартира екипът на TechHuddle. Тя се организира всяка година, с цел да осигури на децата специални грижи, включително образование и медицински услуги. За втори пореден път, кампанията е в подкрепа на Дом за сираци „Св. Николай“ и манастира „Св. Троица“, намиращи се в село Нови Хан, България. В този дом над 100 изоставени деца са приютени. Главната мисия на инициативата е да се съберат средства за храна, лекарства и хигиенни продукти.

За да се увеличат популярността и даренията за каузата, отборът по колоездене на TechHuddle се подготвя за тежък 5-дневен преход през септември, чиято дължина ще е 550 км, което е с 20% по-трудно от всичко, което са правили до сега. Официалният маршрут е София – Хисаря със спирки в Пазарджик, Кърджали и Старозагорските минерални бани, и ще се проведе от 4-ти до 8-ми септември 2017 година.

В края на кампанията екипът на TechHuddle ще посети сиропиталището, за да прекара един ден с децата, като същевременно с помощта на доброволци ще се направи ремонт и пребоядисване, а дворът ще бъде почистен.

Всеки, който иска да подкрепи кампанията, може да направи своето дарение до 30 септември на този адрес.

TechHuddle е една от най-бързо развиващите се компании в сферата на ИТ услугите в България, която има офиси в градовете София и Пловдив. Тя помага на компании от всякакъв ранг – от стартиращи компании до фирми на фондовата борса. Осигурява им достъп до софтуерни инженери от световна класа, които да им съдействат за успешно развитие и разработване на продуктите им.

Тагове: , , , , , , ,

0 Коментари

Напиши коментар