20 април, 2024

За поредна година Vivacom стартира своята Лятна стажантска програма и първата група от тази година вече започна своето кариерно развитие. През следващите 3 месеца, 60 стажанти в 18 дирекции на компанията ще трупат професионален опит и практически умения.

Разбира се, успешно завършилите ще получат препоръки и сертификати, които да им послужат за в бъдеще, а на голяма част от тях ще бъде предоставена и възможност за постоянна позиция в компанията. Стажантите традиционно ще преминат през обучения по корпоративна култура и бизнес етикет в компанията, презентационни и комуникационни умения, както и ще вземат участие в една от социално-отговорните инициативи на Vivacom.

Всеки участник има и индивидуално назначен ментор, който го подкрепя и напътства в професионалното му развитие. Поради пандемията, интервютата с кандидатите бяха проведени онлайн, но въпреки физическата невъзможност, интересът не бе малък.

Припомняме, че лятната стажантска програма на VIVACOM спечели второ място на Годишните награди за отговорен бизнес 2019 г. в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ и трето място за Employer Branding проект на наградите Employer Branding Awards 2020.

Тагове: , , , , , , ,
Author