16 април, 2024

31-тата годишна конференция за разработчици на Apple започна този понеделник на 22 юни и ще приключи на 26 юни в петък. Конференцията ще се проведе изцяло онлайн, поради пандемията на коронавирус, което ще позволи на милиони разработчици да получат ранен достъп до предстоящите актуализации за iOS, iPadOS, MacOS, WatchOS и TVOS и да научат повече от инженерите на Apple.

Ако имате Apple TV, вероятно ще можете да използвате приложението Apple Events, за да гледате. В противен случай можете да предавате WWDC на живо от секцията Apple Events на уеб сайта на компанията. Сесиите за програмисти могат да бъдат достъпни чрез приложението за разработчици на Apple или уеб сайта за разработчиците на Apple.

Не знаем какво точно ще обяви Apple на WWDC 2020. Въпреки това, въз основа на минали събития, вероятно ще научим за предстоящите iOS 14 и актуализациите на MacOS и други операционни системи.

Също така се носят слухове, че Apple ще разкрие планове за използване на собствените си чипове в Mac, както вече прави iPhone и iPad, но Apple не потвърди, че това е вярно. Има и слух, че Apple ще обяви преработен iMac, но това също не е потвърдено.

 

Тагове: , , , , , , , , ,