23 април, 2024

Популярната платформа за разработка GitHub предлага приложение за iPhone и iPad, което позволява на потребителите да управляват код отвсякъде. Но ако сте пропуснали съвместимостта с конкретно устройство на Apple, вече няма нужда да се притеснявате за това. WatchGit е нов клиент на трети страни за GitHub, който ви позволява да получите достъп до платформата от китката си с Apple Watch.

Разбира се, приложението не е фокусирано върху предлагане на инструменти за разработка на Apple Watch. Вместо това можете да управлявате определено съдържание на вашия акаунт в GitHub, без да се налага да вадите смартфона от джоба си.

И ако се чудите защо някой би използвал GitHub на смарт часовник, разработчикът Деймиън Мехерс обяснява, че WatchGit може да бъде полезен за онези моменти, когато имате нова идея, но телефонът ви не е под ръка.

Ако не винаги имате телефона си със себе си, например, когато бягате или сте в движение, и имате блестяща идея за нова функция, можете просто да повдигнете китката си и да използвате Siri, за да създадете проблем в хранилище от умния си часовник.

След като изтеглите приложението и влезете през вашия iPhone, можете да го използвате в Apple Watch като самостоятелно приложение. Приложението е съвместимо и със Siri, така че потребителите могат да поискат неща като “Хей Сири, създай бележка в WatchGit”.

Тагове: , , , , , , , , ,