24 април, 2024

Bosch и Zühlke от Сърбия и България организират първата си обща онлайн среща, фокусирана върху интернет на нещата. Посещението е безплатно и отворено за всички. До 100 участници ще могат да се присъединят чрез събитието Zoom, а всички останали участници могат да се присъединят от Facebook на живо на страниците на Bosch и Zühlke.

Първата лекция беше на тема за edge технологиите от д-р Константина Граматова, която работи като софтуерен инженер в Bosch.IO София. Тя представи много интересни мнения за устройствата, особено за тези в автомобилите, които “вече са много и стават все повече”.

По време на събитието Robert Bosch Serbia ще представят продукта mySpin, който свързва мотоциклетa и смартфонa. Технологията ще бъде представена от Стефан Павичевич.

Българското представителство на Zühlke е в лицето на Ваня Вълкова, която ще направи презентация на тема “Бърза лента за пазаруване с Arduino”. Никола Йелич от сръбския офис на компанията ще говори за сигурността в интернет на нещата. Модератори на събитието са Ивайло Янев от Bosch.IO София и Димитър Кръстев от Zühlke Engineering.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , ,