19 април, 2024

Slack и AWS обединяват усилията си, за да стимулират гъвкавостта в разработването на софтуер.  Подобно на първокласен симфоничен оркестър, разработването на корпоративен софтуер изисква перфектна координация и сътрудничество. Хората трябва да работят в синхрон, за да изпълнят визия и да я прецизират по пътя. Но истинският успех изисква повече от индивидуално привеждане в съответствие, както и инструментите също трябва да работят съвместно.

Slack обяви стратегически партньорство с уеб услугите на Amazon, за да изгради дълбока интеграция между две услуги. Чрез набор от съвместни продуктови инициативи, те работят с AWS, за да улеснят големите, разпределени екипи за достъп до приложенията и информацията, която използват всеки ден в Slack, позволявайки на всеки да работи по-ефективно.

Slack ще продължи да използва AWS като предпочитания си облачен доставчик, а AWS ще приеме Slack за цялата организация, за да оптимизира комуникацията в екипа.

Бъдещето на корпоративния софтуер ще се ръководи от комбинацията от облачни услуги и инструменти за сътрудничество на работния поток„, казва Стюарт Бътърфийлд, съосновател и изпълнителен директор на Slack. „Стратегическото партньорство с AWS позволява и на двете компании да постигнат мащаб, за да отговорят на търсенето и да предоставят оферти за нашите клиенти на клиентите. Интегрирайки AWS услуги с платформата за съобщения, базирана на канала на Slack, ние помагаме на екипите лесно и безпроблемно да управляват техните облачни инфраструктурни проекти и да стартираме облачни услуги, без изобщо да напускаме Slack„, допълни той в официалния пост в сайта.

Тагове: , , , , , , ,