24 април, 2024

Телерик Академия – отвори прием за единствената у нас цялостна програма по React.  Обучението е с практическа насоченост и предназначено за програмисти с опит и с фокус най-популярната JavaScript технология в света, а именно React.

Програмата е с продължителност три месеца, а практическата ѝ насоченост дава възможност на участниците да прилагат новите си умения директно в работата си. Това я прави подходяща и за софтуерни компании, които могат да включат служителите си в обучението и така да надграждат своите продукти и услуги с най-актуалните технологии.

„В постоянната си комуникация с ИТ сектора виждаме, че той има нужда от специалисти по React с висока практическа подготовка. Резултатът е най-задълбочената програма за React разработчици у нас, изградена в тясно сътрудничество с компаниите. Това гарантира, че участниците ще усвоят най-добрите и модерни практики за разработка на уеб приложения, чрез които да изведат кариерата си на следващото ниво и подпомогнат успеха на бизнеса. Създаването на такова обучение за професионалисти е естествено продължение на нашите Alpha програми за кариерен старт в ИТ индустрията“, коментира Александра Мечкова, изпълнителен директор на Телерик Академия.

Програмата Telerik Academy Upskill React е валидирана от водещи компании от ИТ индустрията, сред които VMware, Chaos Group, Progress, Coursera, Tick42, OfficeRnD, TechPods и Haemimont, за да отговори на нуждите на индустрията. След завършването ѝ, участниците ще са усвоили ключови знания в разработката на уеб приложения с React и ще разполагат с практически опит, който могат да приложат директно в своята работа.

В рамките на 3-месечното интензивно обучение те ще усвоят в дълбочина React и библиотеките му, докато работят по реални проекти. Сред ключовите теми в програмата са JavaScript и ES Next, JSX, Redux, тестване и стилизиране, бързодействие и оптимизация, React библиотеки, както и най-актуалните и добри практики при изграждането на модерни уеб приложения.

Лекторите в програмата са експерти с дългогодишен опит в областта на софтуерното инженерство в големи международни компании. Главен трейнър е Станимир Тодоров, старши софтуерен консултант във VMware, а сред гост-лекторите са Виктор Цветков, главен технологичен директор на Телерик Академия, Христо Чакъров, мениджър „Product Engineering“ в Chaos Group, Александър Вакрилов, софтуерен инженер в Coursera, и Кирил Пеянски, софтуерен разработчик в Progress.

Telerik Academy Upskill React е подходяща за фронт-енд и уеб разработчици, които искат да разширят знанията си с най-използваното и гъвкаво JavaScript решение, както и за програмисти в други сфери с поне една година опит с JavaScript, C#, Java или Python, които искат да добавят нови умения към портфолиото си. От комплексното обучение могат да се възползват и компании, които целят да подобрят своите продукти и услуги чрез надграждане на уменията на служителите си.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,