18 април, 2024

Повече от 100 магазина на Apple отвориха отново вратите си за своите клиенти, но при строго епидемични мерки за сигурност. Клиентът е длъжен да влиза с маска, а ако няма такава ще му бъде предоставена. Всеки един от тях ще бъде допускан, само след измерване на температурата и с въпроси относно здравословното му състояние. Магазините на компанията бяха сред първите в световен мащаб, които затвориха след обявяване на епидемията.

Apple постоянно се информират за обстановката и броя на заболелите, а при евентуална втора вълна на вируса, са готови отново да затворят своите обекти. Те ще се стремят да ограничават броя на хора, което със сигурност ще доведе до дълги опашки и изнервени клиенти. Компанията от своя страна споделя, че здравето и безопасността на хората за тях е по-важно и е на първо място.

Услугата Genus Bar, също е подновена, тя е част от техническата поддръжка на устройствата, а служителите са специално сертифицирани за нея. За по-ефективното обслужване, Apple обмислят и доставки по домовете. Направените поръчки, пък до някой от магазините, ще бъдат в зависимост, най-удобният такъв за клиента, при онлайн или заявление по телефона.

Тагове: , , ,