20 април, 2024

Водещи технологични компании откликнаха на призива на DevStyleR ИТ секторът да честити вчера професионалния празник на всички медицински и здравни специалисти, които са посветили живота си на една от най-благородните каузи – да се грижат за здравето и да спасяват човешки животи!

„Особено сега, в условията на пандемията COVID-19, всички лекари, медицински специалисти и здравни служители, се нуждаят от нашата подкрепа повече от всякога“, беше призивът на екипа.

Вижте част от технологичните компании, които се включиха до края на работния ден вчера, в кратко видео. Видеото вече е изпратено до най-големите професионални общности от лекари и медицински специалисти у нас.

Тъй като и днес продължаваме да долучаваме писма с благодарности, ние ще продължим да популяризираме всички ИТ фирми и членове на общността без ограничение. Не само, ще популяризираме и всички, които помагат с позитивно отношение и ресурси за по-бързото преодоляване на ситуацията с коронавируса.

Изпратете ни вашето „БЛАГОДАРЯ“ в коментарите в социалните мрежи или на редакционния имейл под каквато форма желаете. Всички пожелания ще бъдат включвани на специалната страница на DevStyleR.

Нека да изпратим послание от цялата технологична общност! В този момент всяка помощ има значение!

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,