23 април, 2024

Днес, Мусала Софт навършва 20 години! От компанията вярват, че рождените дни са за даване, споделяне и празнуване на бъдещето.

“Връщаме на ИТ общността още от първата година от създаването си и ще продължим да го правим. Днес празнуваме, създавайки фонд „OLYMPIC HEROES”, заявяват от компанията. “Целта е да помогнем на учителите на най-добрите деца в информатиката в България и Северна Македония, където имаме развойни центрове, за да продължат развитието си с минимално отрицателно въздействие, породено от кризата в момента.”

Предоставените средства от всеки дарител дават достъп до финансова подкрепа за учителите, подготвящи олимпийците за големите международни турнири по информатика.

“Учителите имат право да използват парите за всичко необходимо и за период, който решат. Ако искат и имат възможност, могат да върнат парите обратно във фонд „OLYMPIC HEROES“, за да могат колегите им да ги използват при нужда. Допринесете за нашето бъдеще тук –  https://volontime.com/donation-campaigns/93, а Мусала Софт ще удвои сумата, събрана от 1.04 до 10 април 2020г.”, допълват още от водещата ИТ фирма.

Да си припомним факти за Мусала Софт… Ето какво споделят от компанията по случай 20-тия рожден ден!

Това сме ние!

На 1 април 2000 г., когато основахме Мусала Софт, нямахме представа какво приключение ще бъде. Преди 20 години си представяхме малък „SWAT екип“, който работи с .com компании в Силициевата долина. Преживяхме срива на .com, ефектът на нападенията 9/11, финансовата криза през 2008 г., десетки правителства, многобройни предизвикателства пред клиентите, стрес на пазара на труда и много други. Сега преживяваме COVID-19.

20 години по-късно ние сме 500+ професионалисти от 10 различни нации, които работят в 4 развойни центъра в България и Македония и за мултинационални компании, които променят света. Успешно сме реализирали 1000+ проекта за 200+ клиенти от различни индустрии.

Благодарим на всички колеги – професионалистите, с които сме имали честта да работим в продължение на 20 години. Всеки от тях е част от ДНК на Мусала Софт и допринася за нашите ценности: #innovation, #quality, #teamwork, #respect, #impact, #passion.

#ИЗГРАЖДАМЕ ИТ РЕШЕНИЯ ОТ БЪДЕЩОТО ПОКОЛЕНИЕ ЗА ОРГАНИЗАЦИИ, КОИТО ПРОМЕНЯТ СВЕТА

Лесно предсказваме бъдещето, защото го създаваме с нашите клиенти. Те са водещи иновативни мултинационални организации, които променят света. Съвместно с тях и R&D звената им реализираме технологични решения, които променят процесите и индустриите на глобално равнище.  Влияем, обединявайки технологии, иновации и хора, трансформираме революционните идеи в ежедневие. Постигаме го чрез надграждане и развитие на всички елементи от разработката на софтуерните решения – IT консултиране, анализ, дизайн, разработка, тестване, изпълнение, интеграция и поддръжка. Съчетаваме креативност, дългогодишна експертиза и знанието как да доставим услуги с висока добавена стойност в географски дистрибутирани екипи.

#СЪЧЕТАВАМЕ КРЕАТИВНОСТ И ИНОВАЦИИ, ЗА ДА ОСИГУРИМ НА КЛИЕНТИТЕ СИ КАЧЕСТВО И ВИСОКА ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ

Философията и целите на Мусала Софт от самото ѝ създаване е да инвестира в иновации на всички нива – в подходите към клиента и в бизнес процесите, пазара на труда, изграждане на висококвалифицирани екипи от допълващи се индивидуалности. с цел да доставим на клиентите качество и добавена стойност сме създали вдъхновяваща корпоративна култура на споделени ценности, приятелска среда и здравословна конкуренция, които стимулират развитие, креативност, съпричастност, свобода на споделяне на знания, идеи и добри практики.

#ВЯРВАМЕ ВЪВ ВЗАИМНОТО УВАЖЕНИЕ, ВДЪХНОВЯВАЩАТА РАБОТА В ЕКИП И НЕПРЕКЪСНАТОТО ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

Клиентите ни постигат успех чрез съвместната работа с Мусала Софт, а ние се развиваме успешно благодарение на богатото портфолио от доволни клиенти. Навременна и качествена доставка на крайния продукт с отношение към клиента са нашите принципи на работа, които се помнят, устойчиви са във времето и клиентите го оценяват. Взаимоотношенията ни не са ограничени в стереотипа „Възложител/Изпълнител“, а се трансформират в дългосрочно партньорство. С 60% от настоящите ни клиенти ни свързват 10 години успешен бизнес и 80% от приходите ни са от дългосрочни партньорства.

Днес не можем да празнуваме заедно, но можем да подарим усмивки от разстояние.

Тагове: , , , , , , , , , , , ,