20 април, 2024
Много компании, членове на БАИТ, обявиха своята съпричастност с усилията на всички институции по овладяването на кризисната ситуация и опазването живота на всеки български гражданин и ни информираха за действията, които предприемат в подкрепа на своите клиенти и партньори във връзка със строгите мерки, обявени у нас в отговор на пандемията от коронавирус.

От ERP.BG обявиха, че всички техни клиенти, заплащащи абонамент за софтуерните им продукти за управление на търговски обекти, ще могат да ги използват един месец безплатно.

От 18 март 2020г. до 18 април 2020гТеленор предоставя безплатно на всички свои клиенти, еднократни пакети, валидни в продължение на 1 месец.

Апис предоставя свободен достъп до уеб системите за клиентите си на десктоп и уеб по IP, за да могат да работят от домашни компютри.

Виваком предоставя допълнителни безплатни пакети с мобилни данни и допълнителни услуги, които могат да се активират през My VIVACOM за повече възможности за общуване и полезни занимания вкъщи.

Контракс АД предлага безплатно сервизно обслужване с екип от професионалисти за периода на извънредното положение обявено от Правителството на институциите и организациите, призвани в най-голяма степен да съдействат за овладяването на кризисната ситуация: Лечебните заведения; Лекарите от доболничната помощ, абонати на продуктите от фамилията „Хипократ“ – безвъзмездно удължаване на срока на настоящите договори с  периода на извънредното положение; Службите на МВР; Българската армия и Министерство на отбраната.

Centio предлага безплатна защита за фирми по време на извънредното положение в страната.

Ще продължаваме да ви информираме своевременно за всички инициативи.

Тагове: , , , , , ,
Author