19 април, 2024

Модис България получи бронзово отличие в категория “Customer Service Outsourcing Provider of the Year 2020” от международните награди Stevie за професионалисти и компании с постижения в продажбите и клиентското обслужване. Това съобщиха официално от локалния офис на компанията у нас.

Наградата е връчена по време на церемония, състояла се в хотел Caesars Palace в Лас Вегас, която успява да събере на  едно място стотици представители на най-големите международни компании от различни индустрии.

По време на събитието са отличени финалистите във всички категории на наградите с изключителни постижения в продажбите, развитието на бизнес и клиентското обслужване – търговски директори на компании, професионалисти и организации с успешни инициативи и др.

Номинацията на Модис е свързана с постиженията на бизнеса през последната година, растежа на портфолиото от клиенти, инвестициите у нас и превръщането на компанията в един от най-желаните работодатели и лидер в ИТ аутсорсинг сектора в България. Разширяването на партньорството с досегашни клиенти, както и привличането на нови такива, сред които и някои от най-големите технологични компании в света, дават основание на журито да отреди на Модис място сред финалистите на тазгодишното издание на наградите.

Сред оценяващите тази година се нареждат редица собственици и управители на глобални компании, които са впечатлени не само от постиженията на Модис и имената на част от клиентите й, а също от значението, което фирмата отдава на своите колеги за предоставянето на качествена услуга и за цялостното развитие на бизнеса.

Филип Рувре – управител “Бизнес решения” за Модис на глобално ниво, и изпълнителен директор за Източна Европа

„Горд съм, че получаваме поредно признание за своята работа и услугите, които предоставяме. Стратегията ни е да превърнем Модис във водещ технологичен бранд в цял свят, а постиженията на екипа ни в България показват, че се движим в правилната посока.“, сподели Филип Рувре – управител “Бизнес решения” за Модис на глобално ниво, и изпълнителен директор за Източна Европа.

Това е поредното отличие на аутсорсинг лидера за последните няколко месеца. До момента Модис е отличена като Компания на годината в категория Бизнес/Професионални услуги за 2019 от Бизнес наградите Stevie, Доставчик на Аутсорсинг услуги на годината, връчена от AIBEST и BASSCOM, и Най-добра програма за допълнителни придобивки.

Модис България има три офис локации в България, в които работят близо 1400 души. Наскоро компанията отвори офис в Пловдив, от където развива IT Service Desk дейността си.

Тагове: , , , ,