18 април, 2024

Групата GEFCO анонсира старта на GEFCO VISIBILITY – защитен и персонализиран уеб портал, чрез който потребителите могат да управляват всички спедиторски пратки от заявка до фактуриране. Иновативното решение се предлага на 78 езика и 47 държави.

Чрез GEFCO Visibility, компанията прилага това решение в работата с клиентите си, за да опрости управлението на товарни превози и дава възможност да взаимодействат по-ефективно със своите екосистеми и да оптимизират процесите. Решението дава възможност клиентите да управляват въздушни, морски, сухопътни или железопътни пратки само с няколко кликвания, а също така и да наблюдават статуса на ежедневните си пратки чрез стандартни или персонализирани настройки, адаптирани към нуждите на техния бизнес.

Инструментът предлага различни модули, включително отчетен модул за извличане на подробни справки за спедиторска дейност и финансов модул, който осигурява достъп до най-актуалната финансова информация. Модулът за управление на изключенията позволява на клиентите да задават автоматични сигнали и известия за всяко отклонение от стандартния процес на доставка или след приключване на отделните етапи.

GEFCO VISIBILITY е свързан и с гласово активирания инструмент за проследяване на пратки, TRACY, който дава възможност на клиентите да получават основна информация за пратката чрез гласови команди, благодарение на технологията Smart Speaker.

Ханс Стокман, глобален директор „ИТ и иновации“, GEFCO спедиция на товари, коментира: „Днес управлението на транспорта може да бъде комплексен процес, а ние постоянно търсим начини да подкрепим клиентите си като го направим възможно най-рационален. GEFCO VISIBILITY е “обслужване на едно гише“, където е събрана пълната информация за спедиторските операции на нашите клиенти, предлагащи с удобен за потребителя интерфейс, както и всички функционалности, необходими за мултимодалните доставки. Ние продължаваме да усъвършенстваме това предложение, като прилагаме отзивите на клиентите, за да гарантираме, че сме в крак с бързо променящата се индустрия.“

Инструментът вече успешно се използва от редица клиенти на GEFCO, включително дългогодишния партньор ESKA, производител на книги, игри и опаковъчни решения.

Корпоративният уеб портал е разработен от компанията WiseTech Global, която специализира в разработката на облачни софтуерни решения за международната и вътрешната логистична индустрия.

Тагове: , ,